Фронтон Оксидна Боя

frontonХарактеристика на продукта: Фронтон Оксидна Боя е смес от естествени или изкуствени неорганични пигменти и пълнители.
Предназначение:
Фронтон оксидна боя се използва за оцветяване на бои за стени и други строителни или минерални материали в интериора и екстериора.
Разредител:
Вода.
Подготовка на повърхността:
Повърхността трябва да се почисти от прах, в краен случай се измие с вода и се поправи с хоросан, преди прилагане. Mазилката предназначена за оцветяване трябва да е твърда, не ронлива, суха и зряла. Стари дебели варови покрития изстържете след навлажняване с вода. Мазилките покрити с маслени бои не са подходящи за бои, оцветени с фронтон. Температурата на околната среда и на повърхността трябва да бъде по-висока от 5 ° C. Не нанасяйте при пряка слънчева светлина. Втория слой трябва да се нанесе след 2-5 часа.

Светъл нюанс: 5 кг боя фронтон се смесва с 3 L мека вода и се разбърква добре. Създадената каша след 2-3 часа се смесва с 50 L боя за стена.

Тъмен нюанс: 10 кг боя фронтон се смесва с 3 L мека вода и се разбърква добре. Създадената каша след 2-3 часа се смесва с 50 L боя за стена.

Нюанси:
Съгласно таблото.

Разход:
50 L боя/100 m2 на 2 слоя.
Опаковка:
0,8 кг.