Хидроизолация СЕЛТ

ХидроизолацияОписание: Хидроизолация СЕЛТ представлява еднокомпонентен продукт с пастообразна консистенция на база водна полимерна дисперсия. За вътрешна употреба, след изсъхване покритието притежава висока еластичност, водоустойчивост, водонепроницаемост и пукнатиноустойчивост.

Предназначение: Хидроизолация СЕЛТ служи за хидроизолиране на мокри помещения под керамични облицовки – бани, тоалетни, кухни, тераси и помещения със сифон. За оформяне на ъглови фуги заедно с еластична лента, обхващане на отвори за тръби, съединения на вани и др.

Разход: 1-1,2 кг./кв.м.

Употреба: Хидроизолация СЕЛТ е приложима за хоризонтални и вертикални повърхнини, покрива фини пукнатини и е с отлична адхезия към различни строителни основи: бетон, циментопясъчни замаски, вароциментови мазилки, етернитови плослости и други. Нанася се върху суха и здрава основа. Непосредствено преди употреба опаковката се отваря и се разбърква до получаване на течно-пластична маса с консистенция удобна за работа. Еднокомпонентната хидроизолационна смес се нанася в два слоя посредством четка или валяк, при необходимост се разрежда с до 5% вода. Първо се нанася върху вътрешните ъгли, фуги и пукнатини. Вторият слой се нанася след 2 часа. Нанасянето на хидроизолацията става в сухо време при температура от 5 до 30 C. Дебелината на покритието в изсъхнало състояние трябва да е най-малко 0,5 мм

Разфасовки: 5 и 15 кг.